We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

iRiver S10 - 2 GB MP3 player

Dagaanbieding iRiver S10 - 2 GB MP3 player
Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan nujij Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan Hyves Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan Twitter Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan technorati Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan myspace Voeg ' iRiver S10 - 2 GB MP3 player met euro korting!' aan Facebook
Van 139.95 euro
Prijs: 89,95 euro
Product omschrijving: De nieuwe S10 van iRiver is duidelijk de top van de nieuwe generatie lichtgewicht MP3 spelers. Met een formaat van 42 x 30 x 10,8 mm moet je bijna uitkijken dat je het stukje techniek niet aanziet voor een achtergebleven toffee in je broekzak. Het prachtige high-quality OLED scherm, dat bijna de hele voorkant van de speler in beslag neemt, helpt je gelukkig dit onderscheid te maken. Het handzame formaat van het apparaat is gelukkig niet ten koste gegaan van de functies, want de S10 beschikt over een FM radio met opname mogelijkheid, een voicerecorder en speelt o.a. MP3, WMA, ASF, OGG en BMP bestanden af. Daarnaast heeft deze speler, ondanks zijn kleine formaat, met de ingebouwde Lithium Polymer oplaadbare batterij toch een afspeeltijd van zoÂ’n 8 uur. iRiver heeft met de S10 bewezen dat je maximale prestaties kunt verpakken in een prachtig minimaal design! En met de meegeleverde nekkoord oortelefoon kun je de speler ook nog eens eenvoudig om je nek hangen zodat je hem niet kwijtraakt in een van je jaszakken.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van iRiver S10 - 2 GB MP3 player op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van iRiver S10 - 2 GB MP3 player op Prijsvergelijkers.com