We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

iPhone Carbon Fiber Stickers

Dagaanbieding iPhone Carbon Fiber Stickers
Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan nujij Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan Hyves Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan Twitter Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan technorati Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan myspace Voeg 'iPhone Carbon Fiber Stickers met euro korting!' aan Facebook
Vind jij dat je iPhone toe is aaneen opknapbeurt?Dan is de iPhoneCarbon Fiber Stickereenidealeaccessoire voor jou.Nog nooit is hetzo gemakkelijk geweest omje iPhonezo snel te pimpen. De stickers, met een 'kevlar' motief, geven jouw iPhone een bulletproof uiterlijk.Omdatdeze stickers van een goede kwaliteit zijn, ishet gemakkelijk om de stickers aan te brengen.Overigens beschermen ze je iPhone tegen strepen en ze laten geenlijmresten achter..Het is mogelijk om ervoorte kiezenom de iPhone Carbon FiberStickers aan beide kanten en de randen op te plakken, maarje kunt er ook voor kiezen om hem alleen op deachterkant te plakken. Er zit een gat in de achterkant waardoor het zilveren appeltje precies mooi zichtbaar blijft en iets dieper komt te liggen (erg mooi!). De rest krijgt dan een mooie matte kevlar coating..Ze zijn precies op maat gemaaktom je iPhone gemakkelijkeen compleet nieuw design te geven. Ideaal voor de afwisseling en een uitstekende manier om origineel voor de dag te komen!.Eigenschappen iPhone Carbon Fiber Stickers:. Afmetingen zijn ongeveer 5,5 x 11 cm.. Een makkelijke manier om de iPhoneeen compleet nieuw design te geven!. Je kunt ervoor kiezen om zowel de voor-, achterkant en zijkanten te bedekken met de stickers.. De iPhone Carbon Fiber Stickers laten geen lijmresten achter en zijn dus zonder sporen weer te verwijderen.. Beschermt tegen krassen op je iPhone en krassen zelf ook niet snel door de matte finish.. Geschikt voor iPhone 4 en iPhone 5. Carbon Fiber Look. De stickers maken je iPhone niet dikker. Hij behoudt dus zijn originele afmetingen en past nog steeds in iedere dock/accesoire..
Bij Gadgetknaller maar€ 2.00
Vergelijk prijzen van iPhone Carbon Fiber Stickers op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van iPhone Carbon Fiber Stickers op Prijsvergelijkers.com