We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van OneDayprice.nl

iPhone 4 Dock Cradle Charger Station

Dagaanbieding iPhone 4 Dock Cradle Charger Station
Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'iPhone 4 Dock Cradle Charger Station met 20.00 euro korting!' aan Facebook
Laad en synchroniseer de iPhone 4 met het iPhone 4 Dock. De iPhone 4 staat rechtop in het dock bij het laden of synchroniseren, dus is het ideaal voor op bureau of tafelblad. Het iPhone 4 Dock heeft een handige geluidsuitvoerpoort om op luidsprekers aan te sluiten. Daarnaast ondersteunt het dock andere iPhone-accessoires, zoals iPhone AV-kabels en de USB-lichtnetadapter. Je kunt zelfs gesprekken via de speaker voeren als je iPhone 4 in het dock staat. Hier volgen een paar manieren waarop je het dock voor de iPhone 4 kunt gebruiken: Sluit het dock op je computer aan met de USB-kabel die met de iPhone 4 wordt meegeleverd om de iPhone 4 te synchroniseren en de batterij op te laden. Sluit het dock aan op het lichtnet via een Apple USB Power Adapter (meegeleverd met je iPhone 4) om de batterij op te laden. Plaats je iPhone 4 in het dock en geniet van het heldere geluid terwijl je dankzij de speciale audiopoorten telefoongesprekken via de speakers voert..
In de winkel voor € 34.95Bij OneDayprice.nl maar€ 14.95
Vergelijk prijzen van iPhone 4 Dock Cradle Charger Station op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van iPhone 4 Dock Cradle Charger Station op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van OneDayprice.nl
  SMS
_
naar