We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van One Day Only

ION Desk Rocker

Dagaanbieding ION Desk Rocker
Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'ION Desk Rocker met 50.00 euro korting!' aan Facebook
De Desk Rocker is ontworpen door professionals en dat is te zien en te horen ook. Deze luidsprekers hebben een optimale balans tussen grootte, geluidskwaliteit en aansluitmogelijkheden.De actieve Desk Rocker luidsprekers zijn voorzien van een analoog/digitaal-converter, waardoor eenvoudig een gitaar, keyboard, CD speler en/of platenspeler direct aan te sluiten is op de luidsprekers. Via de USB-aansluiting is het ingevoerde signaal op te nemen op de computer.Dit, in combinatie met de perfecte geluidsweergave, maakt de Desk Rocker tot een uitstekende luidsprekerset voor bijvoorbeeld de PC, maar eigenlijk zijn deze luidsprekers meer dan een PC set. .
In de winkel voor € 99.95Bij One Day Only maar€ 49.95




Vergelijk prijzen van ION Desk Rocker op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van ION Desk Rocker op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van One Day Only
  SMS
_
naar