We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Media Markt

Iomega

Dagaanbieding Iomega
Voeg 'Iomega met euro korting!' aan nujij Voeg 'Iomega met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Iomega met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Iomega met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Iomega met euro korting!' aan technorati Voeg 'Iomega met euro korting!' aan myspace Voeg 'Iomega met euro korting!' aan Facebook
.

- De Iomega Prestige:Beschikt over een usb 2.0-interface voor een snelle en betrouwbare verbinding met je desktop. Desktop Hard Drive usb 2.0 biedt een krachtige, high-performance storage oplossing. De Iomega Prestige beschikt over een opslagcapaciteit van 1 TB (1000 GB) en is daarmee geschikt voor het opslaan van films, muziek, afbeeldingen, programma's en games. Deze drive is ideaal voor de afhandeling van een breed scala van geavanceerde toepassingen en opslag-eisen. Het is de perfecte oplossing voor professionele toepassingen kwaliteit video of kleine server-en netwerkomgevingen. PDe Iomega Prestige wordt aangedreven door een Energy Star gekwalificeerd adapter voor een beter milieu! Iomega harde schijven omvatten zowel EMC Retrospect en MozyHome online backup software om de beveiliging van jouw gegevens.
.
.- Eenvoudig in gebruik
.Sluit de Prestige eenvoudig aan op jouw desktop en je kunt meteen aan de slag. Een installatie is niet vereist.
.
.- Secure
.Bekroonde EMC Retrospect -software inbegrepen voor professionele back-up en recovery ramp voor al jouw belangrijke gegevens. Gewoon instellen en vergeten, moeiteloos een back-up bestanden op een geregelde basis.

. . . .

Bij Media Markt maar€ 59.00




Vergelijk prijzen van Iomega op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Iomega op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Media Markt
  SMS
_
naar