We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Invicta Pro Diver horloge

Dagaanbieding Invicta Pro Diver horloge
Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan nujij Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan technorati Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan myspace Voeg 'Invicta Pro Diver horloge met euro korting!' aan Facebook
De moderne man onderscheidt zich graag. Dat kan door verschillende accessoires, maar sieraden zijn aan mannen meestal niet besteed. De duidelijkste manier om jezelf te definiëren is met een horloge. De Invicta Pro Diver 14969 is in dat geval jouw perfecte metgezel. Invicta, Latijn voor ‘onoverwinnelijk’, staat dan ook voor horloges van exceptionele kwaliteit en behoort zelfs tot een van de eerste horlogemerken ter wereld. Alle Invicta uurwerken worden geproduceerd met de hoogste kwaliteitseisen en alleen met de beste materialen. De Invicta 14969 behoort tot de bekende en populaire Diver-serie. Invicta heeft een kwalitatief uitstekend uurwerk in elkaar gezet. Dat hebben zij gedaan door gebruik te maken van duurzame materialen. De solide kast is voorzien van een ontspiegelde, krasbestendige, mineraalglazen afdekplaat die de meest ruige omstandigheden kan doorstaan. De kast en draagband van het horloge zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal. Een slim ontworpen veiligheidssluiting zorgt ervoor dat je de band kunt openen en sluiten in een vloeiende beweging, zonder dat je bang hoeft te zijn het horloge per ongeluk te verliezen. Het strakke design en een kastdiameter van 40 millimeter maakt het horloge geschikt voor alle gelegenheden: van sollicitatie tot kroegentocht en van huwelijksfeest tot kantoorbaan. De Invicta Pro Diver 14969 doet zijn naam eer aan door zijn waterbestendigheid tot maar liefst 20 ATM. Wil jij je graag onderscheiden met een prachtig tijdloos en tevens bijdetijds accessoire? Dan is dit horloge bestemd voor jou. .

Vergelijk prijzen van Invicta Pro Diver horloge op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Invicta Pro Diver horloge op Prijsvergelijkers.com