We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch

Dagaanbieding Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch
Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan nujij Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan technorati Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan myspace Voeg ' Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch met euro korting!' aan Facebook
Van 349.95 euro
Prijs: 139,95 euro
Product omschrijving: Het Invicta Men’s Anatomic Speedway horloge is een perfecte accessoire voor de moderne man. Dit Zwitsers uurwerk met een sportieve uitstraling is voorzien van een extreem accuraat Quartz uurwerk en zal zorgen dat je altijd bij de tijd blijft. De semi-transparante ‘exhibition’ kast met een diameter van maar liefst 43.5 mm is voorzien van een duurzame krasbestendige mineraalglazen afdekplaat die de meest ruige omstandigheden kan doorstaan. Als deel van de Anatomic productielijn van Invicta is de kast en de band van het horloge perfect gewapend tegen schokken en extreme temperaturen. Het mooie lijnen- en kleurenspel dat Invicta heeft gebruikt voor de Anatomic Speedway chronograaf draagt bij aan een stijlvolle en sportieve look. Daar komt nog een keer bij dat je het horloge gewoon kan omhouden tijdens het zwemmen door de tot 100 meter waterdichte kast. Een prachtig lichtgewicht horloge waarmee je tijdens de meest extreme sporten en weersomstandigheden prima bij de tijd kan blijven. Invicta, Getting smarter by the second!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Invicta Anatomic Speedway 3087 Watch op Prijsvergelijkers.com