We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Inventum Friteuse Symphony FR73

Dagaanbieding Inventum Friteuse Symphony FR73
Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan nujij Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan technorati Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan myspace Voeg ' Inventum Friteuse Symphony FR73 met euro korting!' aan Facebook
Van 64.95 euro
Prijs: 29,95 euro
Product omschrijving: Een feestje, een dineetje of gewoon avondeten en geen tijd of zin om uitgebreid te koken? Met deze friteuse heb je in een handomdraai de lekkerste hapjes voor elke gelegenheid! Zie je er ook altijd zo tegenop om de friteuse schoon te maken? Nu hoeft dat niet meer. De friteuse is volledig demontabel en daardoor super makkelijk schoon te houden. Daarnaast zorgen de handige lift voor de mand en de anti-aanbaklaag ervoor dat het schoonhouden van de friteuse helemaal een eitje is. Door het hoge vermogen is de friteuse supersnel op temperatuur, terwijl de koude zone en koele wand ervoor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over brandgevaar of brandblaren. .Door het venster in de deksel kun je de voortgang van je eten goed in de gaten houden zodat je geen zwarte kaassouffl├ęs of bevroren patat hoeft te eten. En door de traploze schakelaar kun je de thermostaat op elke temperatuur zetten die jij wilt, zodat je je hapjes precies op de juiste temperatuur kunt frituren. En dankzij het strakke design kun je hem een mooi plekje geven in je keuken. Kortom, met deze prachtige Inventum FR73 Friteuse maak je van elke gelegenheid iets bijzonders!.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Inventum Friteuse Symphony FR73 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Inventum Friteuse Symphony FR73 op Prijsvergelijkers.com