We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning

Dagaanbieding Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning
Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan nujij Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan technorati Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan myspace Voeg ' Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning met euro korting!' aan Facebook
Van 649.95 euro
Prijs: 444,44 euro
Product omschrijving: Zou je de Olympische Spelen of het EK voetbal ook graag op bioscoopformaat willen kijken en het liefste nog buiten in de zon met een biertje en de barbecue erbij? Met deze Infocus X7 video beamer kun je genieten van de voetbalwedstrijden alsof je in het stadion zit! Deze beamer heeft een XGA resolutie van 1024 x 768 maar ondersteunt HDTV met een geïnterpoleerde maximale resolutie van 1920 x 1080. En door de 2000 ansilumen en een contrast ratio van 1800:1 komen de kleuren pas echt tot leven en kan je het beeld vergroten en nog meer vergroten zonder dat het beeld verschrikkelijk onscherp wordt! Door deze hoogwaardige beeldkwaliteit en de 140 MHz kun je je eigen openluchtbioscoop bouwen en je favoriete acteur of actrice op groot formaat bekijken..Bovendien zorgen het slimme design en het compacte formaat voor ultiem gebruikersgemak. En hoef je je afstandbediening nooit meer kwijt te zijn, want deze ultradunne afstandsbieding kun je gewoon op je Infocus beamer bevestigen!.Dus wil je ook je eigen bioscoop beginnen of komende zomer met al je vrienden en familie van het EK en de Olympische Spelen gaan genieten..? Dan zal deze InFocus X7 video beamer al je beelden levengroot voor je projecteren.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Infocus X7 video beamer met HDTV ondersteuning op Prijsvergelijkers.com