We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm

Dagaanbieding Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm
Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan nujij Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan technorati Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan myspace Voeg 'Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm met euro korting!' aan Facebook
Huawei heeft perfecte "maat" voor jou ontworpen. De Mate beschikt over alle features die je maar wilt en heeft ook nog eens een gigantisch kristalhelder scherm, een ongeëvenaarde levensduur van de batterij, razendsnelle processor, en innovatieve software om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende smartphone-gebruikers. De Ascend Mate is relatief groot met het HD 6.1" IPS+ 1280 x 720 LCD Corning® Gorilla glass® scherm. Dit maakt de smartphone perfect voor games en surfen op het web. Ondanks het gigantische scherm is dit scherm wel erg werkbaar gebleven. Deze telefoon wordt geleverd met het speciale Huawei l: "One Hand UI" , wat betekent dat je de telefoon met één hand kunt gebruiken. De UI zorgt ervoor dat het toetsenbord uitgelijnd wordt naar de zijkanten zodat je met één hand bij alle knoppen kunt. Een andere leuke functie van dit scherm is "Magic Touch", het supergevoelige touchscreen kan hierdoor zelfs worden bediend met dikke handschoenen aan! Last but not least is de smartphone voorzien van de "Easy Panel" optie. Het eenvoudige paneel kan in al je apps opgeroepen worden zodat je direct toegang hebt tot je meest gebruikte tools en Apps. En alleen vandaag heeft iBOOD de eer om dit prachtige exemplaar voor een belachelijk lage prijs aan te bieden! Grijp deze kans en je hebt vanaf nu altijd je beste vriend aan je zijde. .

Vergelijk prijzen van Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Huawei Smartphone met 6.1” HD-scherm op Prijsvergelijkers.com