We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Huawei Ascend G700 Smartphone

Dagaanbieding Huawei Ascend G700 Smartphone
Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan nujij Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan technorati Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan myspace Voeg 'Huawei Ascend G700 Smartphone met euro korting!' aan Facebook
Prachtig beeld, razendsnel werken en hoge downloadsnelheden. Dat is hoe wij de Huawei Ascend G700 zouden omschrijven. Dat prachtige beeld wordt mogelijk gemaakt door het 5” HD-IPS-scherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Dat snelle werken? Dat komt op zijn beurt door de krachtige Quad-Core 1.2 Ghz processor, deze zorgt er samen met de 2GB RAM werkgeheugen voor dat jouw Apps perfect draaien zonder ook maar enige hapering. Die Apps installeer je uiteraard op het 8GB ingebouwde ROM geheugen. Mocht dit te weinig zijn voor je Apps en foto’s en films, dan prik je er gewoon een Micro-SD kaartje in met maximaal 32GB. Zo kun je helemaal naar hartenlust films en foto’s plaatsen op je telefoon of ze zelf schieten met de 8 MP camera waarmee je zelfs 1080p video-opnamen kunt maken. Een andere handige feature van deze Smartphone is dat hij 2 simkaarten naast elkaar kan draaien. Zo ben je op 1 telefoon voor je werk, maar ook privé bereikbaar! Kortom, ben jij op zoek naar een betaalbaar power house waarmee jij alle Apps kunt draaien en ook nog eens prachtig beeld hebt? Kies dan voor de Huawei Ascend G700! .

Vergelijk prijzen van Huawei Ascend G700 Smartphone op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Huawei Ascend G700 Smartphone op Prijsvergelijkers.com