We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van OneDayprice.nl

Hoofdsteunhouder voor iPad

Dagaanbieding Hoofdsteunhouder voor iPad
Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Hoofdsteunhouder voor iPad met 40.00 euro korting!' aan Facebook
Met deze passieve houder voor je iPad kunnen je je iPad plaatsen op de hoofdsteunen voor in je auto. Zo hebben de achterpassagiers perfect zicht op de iPad. Omdat de houder aan de zijkanten vrij is kan bijvoorbeeld een autolader eenvoudig worden aangesloten. Voorzien van padding tegen krassen van je iPad. Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een draaimechanisme, zodat de houder onder elke gewenste hoek afgesteld kan worden om omtimaal zicht mogelijk te maken. Levertijd: 10 dagen.
In de winkel voor € 89.95Bij OneDayprice.nl maar€ 49.95
Vergelijk prijzen van Hoofdsteunhouder voor iPad op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Hoofdsteunhouder voor iPad op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van OneDayprice.nl
  SMS
_
naar