We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Hi-Tec Andina rugzak

Dagaanbieding Hi-Tec Andina rugzak
Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan nujij Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan technorati Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan myspace Voeg 'Hi-Tec Andina rugzak met euro korting!' aan Facebook
Laten we even nadenken wat we soms allemaal meezeulen naar ons werk. Broodtrommel, tablet, smartphone, eventueel deodorant… De analoog georiënteerde mens neemt vast nog wel eens een boek mee. Kortom: veel. Voor de mensen die het nodige bij zich hebben is een rugzak als deze Hi-Tec Andina verrekte handig. Voor zowel dagelijks gebruik als op vakantie! Hij beschikt over een ruim opbergvak en een extra vak met elastische rand (ook aan de binnenzijde). De voorzijde van de Andina bevat twee elastische visnetvakjes waarin je bijvoorbeeld flesjes water kwijt kunt. En mocht hij helemaal bol staan van de spullen dan kan je onder het elastische koord in het midden nog het een en ander kwijt. De totale inhoud is 30 liter. De banden van de rugzak zijn gemaakt van een zacht materiaal en zijn verstelbaar voor een optimaal draagcomfort. En dankzij de riem die makkelijk om je middel te bevestigen is heb je nog een extra stukje veiligheid als je hem draagt bij het sporten of iets dergelijks. Heel veel opbergruimte voor een lage prijs dus. .





Vergelijk prijzen van Hi-Tec Andina rugzak op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Hi-Tec Andina rugzak op Prijsvergelijkers.com