We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Hercules WAE speaker

Dagaanbieding Hercules WAE speaker
Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan nujij Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan technorati Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan myspace Voeg 'Hercules WAE speaker met euro korting!' aan Facebook
Nooit zonder het geweldige geluid van je eigen muziek met deze draagbare speaker. WAE BTP05 brengt “the party” naar jou toe! De speaker is te verbinden via Bluetooth, zodat je jouw muziek draadloos vanaf je smartphone, MP3-speler of tablet kunt afspelen. De superieure Bluetooth®- technologie zorgt voor ongelooflijke geluidskwaliteit binnen een straal van 10 meter. Hercules WAE BTP05 wordt geleverd met een speciale app waarmee je gemakkelijk de speaker bedient. Zet het volume van de speaker hoger of lager via de app en gebruik de app om audio-effecten aan en uit te zetten en de equalizer in te stellen. Speel je favoriete nummers uit je bibliotheek of playlist, of luister naar de duizenden internetradiostations waar de app jou toegang tot biedt. Een geweldige bijkomstigheid is dat je er nooit meer aan hoeft te denken om je Bluetooth aan en uit te zetten, om de batterij van je smartphone of tablet te sparen. Zodra jij de app start, maakt de speaker namelijk verbinding met het betreffende toestel, zelfs als Bluetooth uit staat! De speaker wordt gevoed door een accu die, op half volume, 15 uur lang muziek afspeelt. Maar het kan ook hard! Hoewel de speaker gevoed wordt door een accu, levert hij 15 W RMS: luid genoeg om op elke gewenste plek met vrienden te genieten van jouw playlist. Hercules heeft veel aandacht besteed aan de geluidskwaliteit. De WAE BTP05 is ontworpen voor de veeleisende luisteraar en kent vrijwel geen vervormingen, zelfs niet op hoge volumes. Dankzij de ingebouwde equalizer produceert de speaker diepe bassen en zuivere hoge tonen. Jij wilt het beste? Dan krijg je het beste! .

Vergelijk prijzen van Hercules WAE speaker op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Hercules WAE speaker op Prijsvergelijkers.com