We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack

Dagaanbieding HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack
Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan nujij Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan Hyves Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan Twitter Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan technorati Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan myspace Voeg 'HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack met euro korting!' aan Facebook
Je Blu-rayspeler, 7.1 home cinema set, HD TV, PlayStation3, Xbox 360, en natuurlijk je toekomstige 3D TV zijn hélémáál waardeloos. Tenminste, als je niet over de beste HDMI kabels beschikt natuurlijk. Want om al je HD beeld en geluid in de beste kwaliteit over te brengen, heb je het beste materiaal nodig. En dat haal je in huis met dit HDGear High Speed HDMI v1.4 Kabels 2 meter Gold-Plated DuoPack. Dit dubbel pak aan kabels zorgt dat je ieder HD –signaal snel en storingsvrij kunt verzenden. Daar zorgen de met goud bedekte stekkers voor. Wat daar ook aan bijdraagt, is de dubbele kabelafscherming. Storingen in je signaal moeten daarmee tot het verleden behoren. De kabels zijn geschikt voor alle HD-beeldformaten. Ook geven ze je Digital Surround Sound (THX, DTS en Dolby Digital) perfect door. Dat klinkt natuurlijk erg goed en voor alle apparaten die tegenwoordig beschikbaar zijn, ben je daar dan ook helemaal klaar mee. Maar niet alleen dat. Want zoals altijd klopt de toekomst natuurlijk eerder op je deur dan je verwacht. En zo is het dat binnenkort de eerste 3D tv’s in de huiskamers staan. Met ‘ouderwetse’ 1.3 kabels heb je daar echter niet veel aan. Daar komen deze 1.4 kabels van pas. Want alleen kabels van versie 1.4 zijn geschikt om 3D beelden door te geven. Ook kun je met deze kabels beeld weergeven wat zo scherp is dat je je vingers er aan snijdt; 4096x2160p is de maximale resolutie die deze kabels kunnen doorgeven. Twee keer zo scherp als de huidige Full HD producten, dus pak je zonnebril er maar vast bij. Of 3D bril natuurlijk, want daar kun je hard van genieten met deze kabels. Bereid je dus voor op de toekomst zonder ook maar het kleinste detail van je beeld en geluid te missen met dit HDGear High Speed HDMI v1.4 Kabels 2 meter Gold-Plated DuoPack! .

Vergelijk prijzen van HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van HDGear HDMI v1.4 Kabels DuoPack op Prijsvergelijkers.com