We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Handy LED Lights met Bewegingssensor

Dagaanbieding Handy LED Lights met Bewegingssensor
Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Handy LED Lights met Bewegingssensor met 21.00 euro korting!' aan Facebook
Nieuw Handy Sensor Led-lights met bewegingssensor voor binnen en buiten; nooit meer in het donker en energie zuinig!!Vsdeal zegt: hoe makkelijk kan het zijn!Dit herkent u toch ook: u zit in één keer in het donker omdat de stroom uitvalt! Of u komt ´s avonds thuis en u heeft moeite het sleutelgat te vinden. Maar dat is vanaf nu verleden tijd: want nu is er de Handy LED Light! Met de Handy LED Light heeft u altijd licht, dus zicht!! Van de slaapkamer tot de overloop, overal is hij eenvoudig te plaatsen. Maar ook buitenshuis! Het geheim van de Handy LED Light is een krachtig detectiesysteem, die detecteert beweging, daardoor schakelt de Handy LED Light vanzelf aan. En naar verloop van tijd gaat deze weer uit. Door gebruikmaking van LED technologie is het verbruik bijzonder laag en de lichtopbrengst juist heel hoog. Ideaal voor uzelf, uwkinderen en voor seniorenBinnen en buitenBinnen of buiten, het maakt voor deze Handy Sensor led-lights niet uit. Deze LED lampjes bieden je altijd een lichtje in het donker! In een handomdraai te monteren en energie zuinig. Zo sta je nooit meer voor de deur in het donker naar je sleutels te zoeken, heb je altijd een nachtlampje, licht in je kledingkast, kelder, provisiekast, meterkast, schuur, caravan of tent en wordt het tuinpad of je trap voortaan verlicht. Zodra het donker is, wordt bij beweging de lamp geactiveerd.EnergiezuinigHet geheim van de Handy Sensor Led-Light is een krachtig detectiesysteem. De fotosensor detecteert dat het donker is en de bewegingssensor schakelt vervolgens de energie zuinige LED lamp in. De Handy Sensor Led-Light werkt dus alleen wanneer dat echt nodig is. De lamp heeft ongeveer 300.000 branduren. En zo bespaar je heel wat op je energiekosten!De bevestiging is simpel; gewoon vast plakken met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Door de ingebouwde aan- en uitschakelaar blijft de lamp niet de hele nacht branden, maar gaat na een tijdje vanzelf weer uit. Daarnaast heeft Handy Sensor Led-light als groot voordeel dat je hem zowel buiten als binnen kan gebruiken!Productinformatie• Schakelt automatisch aan en uit door de bewegingssensor • Eenvoudig en overal te monteren • Voor binnen en buiten gebruik • Gegarandeerd tot 30.000 branduren • Kleur: wit • Inclusief bevestigingsmateriaal• Werkt op 3 AA Batterijen (niet meegeleverd)• Bewegingssensor werkt alleen als het daadwerkelijk donker isEr is licht in de duisternis.
In de winkel voor € 29.95Bij VSdeal.com maar€ 8.95
Vergelijk prijzen van Handy LED Lights met Bewegingssensor op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Handy LED Lights met Bewegingssensor op Prijsvergelijkers.com