We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+

Dagaanbieding Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+
Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan nujij Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan technorati Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan myspace Voeg 'Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ met euro korting!' aan Facebook
GOLD THERAPIE 35 + - Oog Gel SPF6 (15 ml) - Strijkt rimpels glad - Vermindert donkere kringen en wallen Deze serie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de leeftijd 35 + die op zoek zijn naar een acomprehensive anti-rimpel werking, verjonging en intense hydratatie van de huid. UNIEKE OPLOSSINGEN Eveline Cosmetics laboratorium, de creatieve kracht achter de GOLD THERAPIE serie, vond inspiratie in de therapeutische eigenschappen van goud, dat wordt gebruikt in esthetische dermatologie. Tijdens de procedure worden microscopisch kleine gouden draden onder de huid ingebracht. Deze gouden draden creëren een flexibele ondersteuning om de stevigheid van de huid van binnen te verhogen en effectief rimpels te bestrijden. Het vertraagt daardoor ook het proces van huidveroudering. De oog-gel is licht en delicaat en wordt perfect door de huid opgenomen. Dankzij de rijkdom van de actieve ingrediënten, hydrateert, versterkt en verzacht het de delicate huid rond de ogen. De rimpels, "kraaienpootjes" en en de tekenen van vermoeidheid, zoals donkere schaduwen en wallen zijn duidelijk verminderd. De ogen worden direct jeugdig en stralend. ACTIEVE INGREDIËNTEN Colloïdaal goud ondersteunt en stimuleert de natuurlijke processen in de huid, het stimuleert de aanmaak van collageen, herbouwt en regenereert weefsels. Cafeïne heeft een stimulerende werking, het verwijdert de tekenen van vermoeidheid en door het verbeteren van micro-circulatie en de bloedtoevoer naar de huid vermindert het donkere schaduwen en wallen. Tarwe-eiwitten regenereren, houden vocht in de huid vast en vertragen het verouderingsproces. Korenbloem extract verzacht irritaties, heeft anti-inflammatoire eigenschappen en kleurt de huid. EFFECTEN* - Gladgestreken en verminderde rimpels - tot 68% - Vermindering van donkere schaduwen en wallen - tot 78% - De ogen vol glans - tot 83%   *Zelf-evaluatie test uitgevoerd op een geselecteerde groep vrouwen. RESULTATEN 30 dagen na de behandeling - een gladdere huid en zichtbare vermindering van rimpels! Inhoud 15 ml.
In de winkel voor € 14.95
Vergelijk prijzen van Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Gold Therapy Prestige Oog-gel 35+ op Prijsvergelijkers.com