We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+

Dagaanbieding Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+
Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan nujij Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan technorati Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan myspace Voeg 'Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ met euro korting!' aan Facebook
GOLD THERAPIE 35 + - Dag Crème    SPF15 (50 ml) Strijkt rimpels glad, maakt de huid stralend GOLD THERAPIE - de gouden draden van de jeugd-serie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de leeftijd 35 +, die op zoek zijn naar een alomvattend anti-rimpel werking, huidverjonging en intense hydratatie voor de huid. UNIEKE OPLOSSINGEN Eveline Cosmetics laboratorium,  de creatieve kracht achter de GOLD THERAPIE serie, vond inspiratie in de therapeutische eigenschappen van goud, dat wordt gebruikt in esthetische dermatologie. Tijdens de procedure worden microscopisch kleine gouden draden onder de huid ingebracht. Ze creëren een flexibele ondersteuning om de stevigheid van de huid van binnen te verhogen en effectief rimpels te bestrijden. Het vertraagt daardoor ook het proces van huidveroudering. Dagcrème van de GOLD THERAPIE series, licht en delicaat, bevat makkelijk-absorberend, micro-actief goud. Het verzacht en hydrateert de huid, zodat deze perfect soepel, zacht en licht wordt. De verstevigde huid verdedigt zich tegen de resultaten van huidveroudering. Gevoed met waardevolle onderdelen, resuleert in een jong en stralend uiterlijk. ACTIEVE INGREDIËNTEN Colloïdaal goud ondersteunt en stimuleert natuurlijke processen in de huid, het stimuleert de aanmaak van collageen, herbouwt en regenereert weefsels. Tarwe-eiwitten regenereren, houden vocht in de huid vast en vertragen het verouderingsproces. Laminaria algen zijn rijk aan minerale ingrediënten en vitaminen B, C, D en E, evenals alginezuur. Deze hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop, ze verzachten , hydrateren en hebben verstevigende eigenschappen. EFFECTEN* - Gladgestreken uiterlijk en minder rimpels - tot 68% - Intens gehydrateerde huid - tot 78% - Heldere, jeugdige huid - tot 83%   *Zelf-evaluatie test uitgevoerd op een geselecteerde groep vrouwen. RESULTATEN 30 dagen na de behandeling - een gladdere huid en verminderde rimpels Inhoud 50 ml.
In de winkel voor € 19.95
Vergelijk prijzen van Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Gold Therapy Prestige Dag Creme 35+ op Prijsvergelijkers.com