We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Gillette Mach3 8 Scheermesjes

Dagaanbieding Gillette Mach3 8 Scheermesjes
Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Gillette Mach3 8 Scheermesjes met 13.00 euro korting!' aan Facebook
Bestel deze 8-pack van Gillette nu voor de spectaculair lage prijs van 11,95 en bespaar flink op je scheerbeurten. Er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar dus wees er snel bij!Gillette Mach3 Scheermesjes...bezorgen u de perfecte scheerbeurt met minder scheerbewegingen. Zorgen voor minder irritatie van de huid na het scheren. Zijn samen met de Mach 3 razor een revolutionair scheersysteem met: Drie trapsgewijs geplaatste mesjes waardoor de baardharen in één scheerbeweging in 3 stappen steeds dieper worden afgesneden. Zachte flexibele microribbels die de huid zachtjes strak trekken, zodat de haartjes overeind komen voor nog gemakkelijker en gladder scheren. Een vernieuwde Lubra-strip die een glijlaagje op de huid aanbrengt, waardoor de mesjes nog soepeler over de huid glijden..
In de winkel voor € 24.95Bij VSdeal.com maar€ 11.95
Vergelijk prijzen van Gillette Mach3 8 Scheermesjes op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Gillette Mach3 8 Scheermesjes op Prijsvergelijkers.com