We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme

Dagaanbieding Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme
Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme met 2.00 euro korting!' aan Facebook
GARDEN OF NATURE Geitenmelk + Pro-elastine -Anti-rimpel Dagcr√®me SPF 15 (50 ml) - Voor de droge en gevoelige huid - Verzacht rimpels intensief - Hydrateert direct en voedt de huid Het Eveline Cosmetics laboratorium heeft, gebaseerd op¬†jaren van ervaring en de nieuwste verworvenheden van cosmetica, een intensief anti-rimpel dagcr√®me met een unieke formule ontwikkeld. Deze is aangepast aan de behoeften van de droge en gevoelige huid, De actieve ingredi√ęnten voeden de opperhuid. Zij vernieuwen beschadigde cellen, beschermen tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen en zo voorkomen ze de veroudering van de huid. De cr√®me hydrateert de huid intensief, voorkomt het verlies van vocht, en voorziet de huidcellen met zuurstof. Regelmatig gebruik van de cr√®me vermindert het aantal en de diepte van rimpels, versterkt de natuurlijke weerstand van de huid en herbouwd de hydro-lipide cellen. Moderne UV-filters beschermen de huid tegen de schadelijke invloed van zonnestralen. ACTIEVE INGREDI√čNTEN Geitenmelk¬†is een natuurlijke bron van waardevolle ingredi√ęnten: aminozuren, gemakkelijk geabsorbeerde vetzuren, vitamines A, D, B2, B12 en micro-elementen, zoals calcium, fosfor, magnesium en zink. Het verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid, hydrateert op lange termijn, regenereert, verzacht en kalmeert de huid. Tarwekiemolie bevat een verhoogd gehalte aan vitamine E, meervoudig onverzadigde vetzuren en fytosterolen. Het regenereerd de huid perfect en vertraagt het verouderingsproces. Pro-elastine onderhoudt een goed vochtgehalte, verzacht de rimpels en vermindert hun diepte en zorgt voor maximale stevigheid en spanning van de huid. Vitaminen A, E, F, H voorzien de huid van een diepgaande conditionering, verbeteren de elasticiteit van de huid en beschermen tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen. EFFECTEN* - Verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid - tot 79% - Onmiddellijke, langdurige hydratatie - tot 92% - Vermindering van de diepte en het aantal rimpels - tot 84% ¬† *Zelfevaluatie testen uitgevoerd op een groep geselecteerde vrouwen, na 4 weken van toepassing Inhoud 50 ml.
In de winkel voor € 14.95Bij Eveline Cosmetics maar€ 12.95
Vergelijk prijzen van Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Garden of Nature Goat's Milk Anti Rimpel Dag Creme op Prijsvergelijkers.com