We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Suitable

Gaastra Jas Saltwater Navy

Dagaanbieding Gaastra Jas Saltwater Navy
Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan nujij Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan technorati Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan myspace Voeg 'Gaastra Jas Saltwater Navy met 75.01 euro korting!' aan Facebook
Gaastra Winterjas Saltwater Navy Functionele en sportieve jas van Gaastra. Opstaande kraag met uitneembare capuchon. Zakken met ritssluiting. De jas gevoerd met fleece stof (ook de zakken en de capuchon). De jas is ook zeer geschikt voor wintersport door de warme voering en de skiband (snowgaiter) aan de onderzijde van de binnenkant. De jas heeft verstelbare manchetten. Aan de binnenzijde van de mouw zit een extra manchet, deze is elastisch, hierdoor komt er geen wind of sneeuw in de jas. Winddicht. Waterafstotend. Luchtdoorlatend. Gaastra blijft een topper op het gebied van jassen! buitenzijde: 100% nylon binnenzijde: 100% polyester.
In de winkel voor € 199.95Bij Suitable maar€ 124.94
Vergelijk prijzen van Gaastra Jas Saltwater Navy op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Gaastra Jas Saltwater Navy op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Suitable
  SMS
_
naar