We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Foscam beveiligingscamera

Dagaanbieding Foscam beveiligingscamera
Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan nujij Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan technorati Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan myspace Voeg 'Foscam beveiligingscamera met euro korting!' aan Facebook
Langzaam maar zeker zie je ze steeds meer, niet enkel om je kostbare bezittingen in de gaten te houden maar ook bijvoorbeeld om een oogje op je kleine te houden zonder de slaapkamer in te moeten. Dat is precies waar deze Foscam FI8910W perfect voor is. De camera heeft een resolutie van 640 bij 480 pixels. Dit is voldoende om je spullen in het oog te houden of te zien of je kleine nou nog steeds met zijn ogen open ligt. Ook wanneer het duister is gevallen kun je met deze camera prima filmen, de automatisch inschakelende IR-LED’s zorgen ervoor dat je tot op 8 meter nachtvisie hebt. Het aansluiten van de Foscam is een fluitje van een cent, dit doe je of via je draadloze netwerk of gewoon bekabeld. De data wordt vervolgens doorgestuurd naar jouw apparaten met internet verbinding. Zo kun je op je PC, smartphone of iPhone en tabletde beelden live bekijken die opgenomen zijn met deze camera. Indien je wilt kunnen de beelden ook worden opgenomen door een computer of via een NAS van Synology of QNAP. Speciaal voor deze deal met iBOOD krijg je er ook nog eens 2 extraatjes bij, we doen een 3m lang verlengsnoer bij de camera, ook een 5 dBi antenne is terug te vinden in de doos. Met deze antenne wordt het signaal van de Foscam verbeterd en functioneert deze nog beter via WiFi. Kortom wil jij gemakkelijk een oogje in het zeil houden maar hier geen zak duiten voor hoeven betalen dan is dit de perfecte deal voor jou. Pak mee die bundel! .

Vergelijk prijzen van Foscam beveiligingscamera op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Foscam beveiligingscamera op Prijsvergelijkers.com