We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Aanbiedingsknaller

ForeArm Forklift

Dagaanbieding ForeArm Forklift
Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'ForeArm Forklift met 13.00 euro korting!' aan Facebook
Deze tilbanden laten de voorwerpen die u tilt veel lichter lijken! De voordelen van de Forearm Forklift op een rij: -Stabiliseert meubilair waardoor de kans op botsingen met muren en deuren kleiner wordt -Deze banden bevorderen het gebruik van betere draagtechnieken -Banden zijn klein en kunnen vrijwel overal bewaard worden -Geen karretjes meer die krassen maken op houten vloeren. Kan daarnaast niet omvallen en de      vloeren beschadigen. Deze gepatenteerde optilbanden kunnen worden aangepast tot aan 122 centimeter. Ze zijn geschikt voor het verplaatsen van klein, gemiddelde, grote en erg grote voorwerpen. De instructies hiervoor zitten in de verpakking. De Forearm Forklift is gekeurd om voorwerpen te tillen tot 318 kg. Het beste is om de banden kruislings te leggen zodat u niet wegglijdt. Met de Forearm Forklift kunt u ook matrassen tillen. Het pakket bevat een paar (2 stuks) , gehele lengte van elke band is 2 meter en 84 centimeter. Fijne dag!.
In de winkel voor € 29.95Bij Aanbiedingsknaller maar€ 16.95
Vergelijk prijzen van ForeArm Forklift op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van ForeArm Forklift op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Aanbiedingsknaller
  SMS
_
naar