We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Fenix tactische zaklamp

Dagaanbieding Fenix tactische zaklamp
Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan nujij Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan technorati Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan myspace Voeg 'Fenix tactische zaklamp met euro korting!' aan Facebook
Het is altijd handig om een zaklamp te hebben, met name als jij je bezig houdt met tactische activiteiten als jagen, avonturieren en militaire acties. Met een gewone zaklamp kom je dan niet ver. Nee, dan heb je echt een tactische zaklamp nodig. De Fenix TA20 is een LED-zaklamp speciaal ontworpen voor tactisch gebruik en met name voor de jacht. De TA20 heeft drie normale gebruiksstanden tot 225 lumen en stroboscoop van 230 lumen. De gewenste stand is eenvoudig te kiezen middels het revolving dimmersysteem, waarop eenvoudige symbolen de betreffende stand aangeven. Deze tactische zaklamp werpt zijn gefocuste lichtbundel over maar liefst 200 meter en werkt op twee CR123A lithiumbatterijen die tot 170 uur meegaan. De Fenix TA20 is jouw trouwe partner op al jouw tactische missies en zorgt niet alleen voor een lichtpuntje in de duisternis, maar voor een heldere lichtbundel! .





Vergelijk prijzen van Fenix tactische zaklamp op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Fenix tactische zaklamp op Prijsvergelijkers.com