We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled

Dagaanbieding Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled
Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan nujij Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan technorati Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan myspace Voeg ' Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled met euro korting!' aan Facebook
Van 299.95 euro
Prijs: 159,95 euro
Product omschrijving: De Falk Navigator N150 Premium is een navigatiesysteem die zijn mannetje staat in het navigatiesysteemsegment. De snelle SiRF III-Chip zorgt voor een bliksemsnelle GPS-positiebepaling van je auto, zodat je onder de slechtste weersomstandigheden snel en veilig van A naar B kan navigeren. Samen met de gerenommeerde Navteq kaarten heb je de meest geavanceerde en gedetailleerde kaarten in je bezit. Het unieke design van de Falk Navigator N150 Premium en het kraakheldere 3.5 “ QVGA TFT LCD display, zorgt ervoor dat zelfs met volle zon het apparaat prima leesbaar is. Mocht je zin hebben om bijvoorbeeld een grote stad zoals Amsterdam te verkennen dan zal de City Guide zeker van pas komen. Stort jezelf in de mooie binnenstad en ontdek de stad met behulp van de geheime Marco Polo tips. Ook als je herhaaldelijk in de file staat dan is het raadzaam om de TMC optie van dit prachtapparaatje te benutten. Hiermee kun je namelijk langs de files manoeuvreren zodat je weer eens op tijd op je werk kunt verschijnen. En mocht je toch in een file belanden dan kun je met de MP3 functie in elk geval genieten van je favoriete liedjes. Dus met het Falk N150 Premium navigatiesysteem kun je je leven aanzienlijk vergemakkelijken en zullen je autoritjes een stuk relaxter worden!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Falk Navigatie N150 EU kaarten preinstalled op Prijsvergelijkers.com