We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

ezCast M2 Original met OTA

Dagaanbieding ezCast M2 Original met OTA
Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan nujij Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan Hyves Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan Twitter Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan technorati Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan myspace Voeg 'ezCast M2 Original met OTA met euro korting!' aan Facebook
We schieten allemaal zelf ons eigen content, foto’s, films en we maken zelfs muziek. Maar om die content nu met vijf vrienden op een 7” tablet of nog kleinere smartphone te kijken is wat ons betreft een beetje te kneuterig. Dat doen we liever op een 47” Full-HD LED televisie, dat kijkt toch net wat prettiger dan schouder aan schouder op een ienie-minie scherm. Daarom hebben we de ezCast M2 Original met OTA. Wat is het? De ezCast M2 Original is een HDMI dongle die je in je televisie kunt steken en doet min of meer hetzelfde als Chromecast, maar dan zonder restricties! Hoe werkt het? Stap 1; Je steekt de HDMI dongle in je televisie, je voorziet hem van stroom via de USB van je TV of een externe adapter. Stap 2; Je installeert de ezCast app/software op je Apple of android tablet/smartphone of op je Windows/Mac computer. Stap 3; Je verbindt je device via WiFi met de ezCast M2. Stap 4; Geniet van beeld en geluid op je televisie! Maar wat kun je er dan precies mee? Websites, Online content (Youtube, uitzending gemist, etc), films, foto’s en muziek streamen. Of wat dacht je van je Prezi, Powerpoint of Keynote presentatie op een groot scherm? Ook Spotifiy vanaf je tablet/smartphone streamen naar je receiver behoort tot de mogelijkheden. Een andere vette feature is dat de ezCast in tegenstelling tot Chromecast een eigen WiFi netwerk opzet. Je kunt de ezCast dus ook gebruiken wanneer er niet direct een WiFi netwerk beschikbaar is. Je snapt wel dat dit het perfecte apparaat is voor de gadgetfreaks pur sang, maar ook voor de “gewone” gebruiker die graag alles op zijn televisie wil bekijken! .

Vergelijk prijzen van ezCast M2 Original met OTA op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van ezCast M2 Original met OTA op Prijsvergelijkers.com