We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera

Dagaanbieding Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera
Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan nujij Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan technorati Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan myspace Voeg 'Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera met euro korting!' aan Facebook
De Eye-Sight ES-IP609IW is een klein formaat beveiligingscamera die gebruik maakt van je computernetwerk in je huis/bedrijf met behulp van wifi of een netwerkkabel. Dit model maakt het je heel eenvoudig om de babykamer, voordeur, hal of andere ruimte te filmen. De camera heeft een nachtzicht van 12 meter waardoor je ook s ’avonds of in de nacht de beelden goed kan bekijken. Dit komt door ingebouwde infraroodverlichting, en met de pan/tilt functie (ronddraaien) kan je ook heel eenvoudig bijna alle delen van de kamer bekijken. Middels een internetbrowser of een App kan je de beelden gemakkelijk vanaf je PC, Smartphone op Tablet bekijken. Je kan de Eye-Sight Plug & Play IP-Camera ook gebruiken om een beweging detectie met foto’s naar een e-mailadres of FTP server te sturen of op je telefoon via de App. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte wat er op dat moment afspeelt voor de camera. Door de Plug & Play (P2P) functie is het zeer eenvoudig om de camerabeelden op je telefoon te krijgen zonder tussenkomst van router of computer. .

Vergelijk prijzen van Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Eye-Sight ES-IP609IW IP-Camera op Prijsvergelijkers.com