We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Click to Buy

Elektrische Sfeerhaard Portland

Dagaanbieding Elektrische Sfeerhaard Portland
Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan nujij Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan technorati Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan myspace Voeg 'Elektrische Sfeerhaard Portland met 209.05 euro korting!' aan Facebook
Vandaag de elektrische sfeerhaard Portland van het merk Livin Flame! Geen gedoe meer met Bio-Ethanol maar gewoon volledig electrisch. Deze haard heeft een winkeladviesprijs van maar liefst 259,- euro. Alleen vandaag bij ClickToBuy voor 49,95 (op=op). Open haarden staan voor veel mensen synoniem voor een gezellige sfeer en een aangename warmte. Met deze sfeerhaard van ClickToBuy kunt u zowel in de winter als in de zomer genieten van die speciale warme sfeer. Luister LIVE en win vandaag mooie prijzen! Vandaag hoort u ons van 09:00 tot 13:00 LIVE vanuit de mobiele locatie studio voor de deur bij ClickToBuy! Alhoewel het erg koud is en er een aardig laagje sneeuw in Alphen a/d Rijn ligt gaan we er een gezellige boel van maken. We vieren vandaag de lancering van de ClickToBuy app in de appstore en geven daarom leuke prijzenpakketten weg. Ook heeft u de mogelijkheid om LIVE te bellen en eventueel de groetjes te doen, plaatjes aan te vragen of gewoon ons gezelschap te houden. Veel plezier vandaag tijdens ClickToBuy LIVE! U heeft vandaag de keuze uit een RVS of MDF (wit) sfeerhaard Afmeting: 59,5 x 85 x 13 cm (hbd) Materiaal: RVS of MDF Eenvoudig te monteren Direct gereed voor plaatsing aan de wand Inclusief montagemateriaal Inclusief afstandsbediening Prijsbewijs! Winkeladviesprijs 259,- Bij ons vandaag slechts 49,95 .
In de winkel voor € 259.00Bij Click to Buy maar€ 49.95




Vergelijk prijzen van Elektrische Sfeerhaard Portland op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Elektrische Sfeerhaard Portland op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Click to Buy
  SMS
_
naar