We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van BuyThisToday.nl

Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending

Dagaanbieding Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending
Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending met 16.00 euro korting!' aan Facebook
Vandaag bij ons als dagaanbieding een elektrische hapjespan met glazen deksel. Deze 40 centimeter grote hapjespan is ideaal om, zoals de naam al zegt, hapjes klaar te maken. Maar is daarnaast ook geschikt om vlees of aardappeltjes te bakken, om een pizza te maken of gewoon om het eten warm te houden. Alles kan met deze pan. De pan is voorzien van een anti aanbaklaag en heeft een afneembare thermostaat om de temperatuur te regelen. De pan is voorzien van stevige handvatten welke niet warm worden en heeft een vermogen van 1500 watt. Hij is CE, TUV, GS, en RoHs goedgekeurd en wordt geleverd inclusief meertalige gebruiksaanwijzing. .
In de winkel voor € 39.95Bij BuyThisToday.nl maar€ 23.95
Vergelijk prijzen van Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Elektrische hapjespan met glazen deksel. 40cm. GRATIS verzending op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van BuyThisToday.nl
  SMS
_
naar