We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger

Dagaanbieding Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger
Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan nujij Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan technorati Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan myspace Voeg 'Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger met euro korting!' aan Facebook
Stel je eens voor: ‘s Morgens vroeg vertrek je naar je werk en wanneer je thuis komt is de vloer helemaal schoon. Neen, het is niet je moeder die even langs is geweest om de boel schoon te maken. Het is je nieuwe elektronische huisdier: de Ecovacs Deebot! De Ecovacs Deebot D76 is een van de weinige robots die niet enkel het huis schoonmaakt, maar ook bij elk docking moment zichzelf helemaal leegt. Zodra de Deebot D76 in de het docking station komt wordt hij namelijk helemaal leeggezogen zodat hij bij de volgende beurt zonder pitstop de hele kamer kan doen. Je robotvriend kan op alle typen vloeren gebruikt worden. Hij rolt over zonder problemen over hardhouten vloeren, vloeren van laminaat, tegels en zelfs tapijt met een maximum hoogte van 2 cm. Deze “SuperSonische” wervelwind die door je huis suist, werkt zonder stofzak, maar ja wat verwacht je dan als hij zichzelf gewoon leegt. Door de geavanceerde technologie met 26 sensors manoeuvreert hij zich met het grootste gemak om je meubels heen en zal hij nooit van een trap af vallen. Mocht er nou toch onverhoopt iets mislopen met deze robot zal hij je hiervan op de hoogte brengen door de Voice Output. Nadat je kamer helemaal gezogen is keert de trouwe, harde werker terug naar het basisstation zodat hij geleegd kan worden. Vanaf nu kun je weer lui op de bank je hele kamer schoonhouden, want stof heeft geen enkele kans tegen de Ecovacs Deebot D76! .





Vergelijk prijzen van Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Ecovacs Deebot D76, robotstofzuiger op Prijsvergelijkers.com