We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Econo-Heat eHeater 400 Watt

Dagaanbieding Econo-Heat eHeater 400 Watt
Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan nujij Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan technorati Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan myspace Voeg 'Econo-Heat eHeater 400 Watt met euro korting!' aan Facebook
Dus. Jij zoekt een manier om een specifieke kamer in huis, een schuurtje, de garage of de caravan te verwarmen met hetzelfde resultaat als centrale verwarming, maar dan tegen zéér lage kosten? Aanschouw deze Econo-Heat eHeater van 400 Watt! De Econo-Heat verwarmingspanelen zijn er voor ontworpen om als alternatief te fungeren voor conventionele verwarmingsradiatoren en andere verwarmingssystemen met een hoog energieverbruik. Het paneel werkt met een relatief lage oppervlaktetemperatuur, ongeveer 75/80°C in een omgevings-temperatuur van 18°C, en heeft een minimaal electriciteitsverbruik en kan dus prima langduring 'aan' staan voor een continu aangename temperatuur. Er zijn nog al wat voordelen te behalen met een Econo-Heat paneel: je bespaart aanzienlijk op vloeroppervlakte, de panelen zijn veilig voor kinderen en huisdieren, ze verbruiken evenveel als vier gloeilampen en je kunt ze in elke gewenste kleur schilderen met latex of emulsie-verf (gebruik geen verf op oliebasis). Wij worden hier wel warm van, jij ook? .





Vergelijk prijzen van Econo-Heat eHeater 400 Watt op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Econo-Heat eHeater 400 Watt op Prijsvergelijkers.com