We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Eastpak Padded Pak'r

Dagaanbieding Eastpak Padded Pak'r
Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan nujij Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan technorati Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan myspace Voeg 'Eastpak Padded Pak'r met euro korting!' aan Facebook

De Eastpak Padded Pak'r is het meest bekende, bekroonde en verkochte rugtasontwerp. Het combineert een frisse stijl met een robuuste constructie die alles aankan wat je veilig mee wilt nemen, of het nu klein of groot is.

De gewatteerde rug en ergonomische schouderriemen maken dit ook nog een van de meest comfortabele Eastpak rugzakken! Verwar hem niet met de Orbit, de veel kleinere versie van deze tas.

Meer informatie
» 
Groot hoofdcompartiment
» Voorvak met rits voor de kleine spullen
» Comfortabele gewatteerde rug
» Dubbel gewatteerde schouderriem
» Maat: 40 x 30 x 18 cm
» Volume: 24 liter 
» Gewicht:420g
» Garantie: 30 jaren
» Materiaal: Polyamide

✓ Kleur: Sunday Grey (gemêleerd grijs) 

.

Bij Priceattack maar€ 39.95
Vergelijk prijzen van Eastpak Padded Pak'r op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Eastpak Padded Pak'r op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar