We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Duopack Philips SHE9800 In-Ears

Dagaanbieding Duopack Philips SHE9800 In-Ears
Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan nujij Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan technorati Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan myspace Voeg 'Duopack Philips SHE9800 In-Ears met euro korting!' aan Facebook
Pompende bassen, dikke beats en vette licks gaan vaak gepaard met zwetende hoofden, klamme oortjes en rooie kopjes. Tenminste, als je met de zon op je bol buiten op het plein of in een overvolle trein een beetje relaxed wilt genieten van je muziek. Want iedere liefhebber weet het: een beetje fatsoenlijk van muziek genieten doe je het liefst met een zo groot mogelijke koptelefoon op. Dat levert met een beetje hitte heel wat klamme belevenissen op. Daarom levert Philips deze SHE 9800 In-ear hoofdtelefoon. Die klinkt als muziek in je oren. Wat natuurlijk een cliché van jewelste maar ook een waarheid als een koe. Want zodra deze oortelefoons zich in je oortjes nestelen ervaar je een superieure geluidsreproductie met verbluffende helderheid. Het brede klankbereik van deze hoofdtelefoon, zeer nauwkeurig afgesteld door het toonaangevende Philips iLab, zorgt voor een onvergetelijke luisterervaring. De specifiek ontworpen 13,5mm microdrivers zorgen voor een extra diep basgeluid en een breder dynamisch bereik. De onderliggende iLab-technologie zorgt voor nog meer lage frequenties en helpt bij het creëren van gebalanceerder en nauwkeuriger geluid dan het geluid van traditionele oortelefoons. Op basis van grondige kennis over de anatomie van de menselijke gehoorgang, past de gebogen akoestische vormgeving de hoek van de luidsprekerbuis en het oordopje aan de vorm van je oor aan. Geluid wordt rechtstreeks naar je oor geleid en bovendien ontstaat er een perfecte afsluiting van omgevingsgeluid, zodat je naar je muziek kunt luisteren op een minder hard geluidsniveau. Voortaan levert dit duopack Philips SHE 9800 In-Ears met akoestische afstemming door Philips iLab jou dieper en krachtiger geluid, de rode oortjes zul je zelf moeten regelen! .

Vergelijk prijzen van Duopack Philips SHE9800 In-Ears op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Duopack Philips SHE9800 In-Ears op Prijsvergelijkers.com