We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7

Dagaanbieding Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7
Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 met euro korting!' aan Facebook
Nooit meer gestoei met draden, deze HP Wi-Fi direct draadloze muis is uitgerust met een geïntegreerde Wi-Fi ontvanger. De Wi-Fi ontvanger maakt snel en draadloos verbinding met je Microsoft Windows 7 pc of laptop. Doordat de muis geen gebruik maakt van een USB ontvanger om de verbinding in stand te brengen houdt je mooi een USB-poortje vrij. En om het je dan helemaal gemakkelijk te maken zorgt de muis er helemaal zelf voor dat dit gebeurt. De muis is ergonomisch gevormd en ligt daarom erg lekker in de hand. Door de rubberen zijkanten heb je tevens een goede grip op de muis zodat jij hem gemakkelijk in bedwang kunt houden. Of je nu links- of rechtshandig bent, deze kleine muis werkt voor iedereen. De speciale vorm zorgt dat hij zowel bij linkshandige als rechtshandige gebruikers lekker in de hand ligt. De laatste paar handige features zijn de 5 knoppen waarvan jij zelf applicatiesneltoetsen kunt maken en het handige vier-weg-scrollwiel voor extra controle. Maar het best van deze deal is het feit dat deze muis niet in zijn eentje de barre tocht door het postsysteem hoeft te maken, voor deze prijs krijgt hij een vriendje mee op reis. Jawel, het is een Duopack! .

Vergelijk prijzen van Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Duopack HP draadloze Wi-Fi muizen voor Windows 7 op Prijsvergelijkers.com