We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart

Dagaanbieding Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart
Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan nujij Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan technorati Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan myspace Voeg 'Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart met euro korting!' aan Facebook
Het gesloten ontwerp van deze koptelefoon isoleert geluid van buiten, terwijl het een ideale akoestische kamer voor de lage tonen creëert. Door het aanpassen van de positie van de oorschelpen, krijg je precies de juiste hoeveelheid klemkracht voor een prettig comfort. De ingenieurs bij Fischer Audio ontwierpen de drivers (38mm dynamisch, 200 mW max. ingang) vooral voor compatibiliteit met mobiele apparaten, met of zonder een hoofdtelefoonversterker, evenals standaard audioreceiver outputkanalen. Niet alleen het geluid, ook het aangezicht van deze koptelefoon is bedwelmend mooi. Het zwart-op-brons artwork op de oorschelpen springt direct in het oog en geeft de hele koptelefoon een subtiel retro-uiterlijk. De gedraaide kabel is zwart, heeft een mini-jack die tevens past op een smartphone die in een hard-case cover zit(of een verzonken aansluiting op een media-apparaat), heeft een éénknops inline afstandsbediening en microfoon, en voor extra comfort, zit de kabel maar aan 1 oorschelp en draagt ​​het stereo signaal over door de hoofdband. En vandaag, doen we nog een Random Act of Kindness ook: want je krijgt niet een, maar twee van deze geweldige koptelefoons, zodat je iemand anders net zo gelukkig als jijzelf kunt maken! .

Vergelijk prijzen van Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Duopack Fischer Audio FA-004v2 Zwart op Prijsvergelijkers.com