We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Drone Quadrocopter RC

Dagaanbieding Drone Quadrocopter RC
Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan nujij Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan technorati Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan myspace Voeg 'Drone Quadrocopter RC met euro korting!' aan Facebook

Vliegen was zelden zo leuk! Deze opvallende drone kan door iedereen bediend worden, ook zonder vliegervaring. De stabiele vliegeigenschappen met 4 rotoren en een uitgebreide elektronische besturing maken dit mogelijk. Uitpakken en vliegen - dat is het motto in de woonkamer of op kantoor. Zelfs bij wind is het mogelijk buiten te vliegen met deze mini quadrocopter.

In tegenstelling tot vele andere mini quadrocopters zijn er degelijke en stevige materialen gebruikt. Zo is het frame van deze drone gemaakt van stevige ronde kunststof buisjes die bij een mogelijke crash heel blijven.

Ideaal aan deze Quadrocopter zijn de 3 verschillende vliegmodi (beginner, sport en expert). Dit maakt het mogelijk om als beginner te starten en te eindigen als ervaren RC drone piloot. De ideale opstap naar een grote en duurdere quadrocopter.

▷ In de beginner mode (groene LED) zal de mini quadrocopter minder fel reageren op stuurbewegingen, dit geeft je de gelegenheid de RC Quadcopter beter te leren kennen.
▷ De sport mode (oranje LED) is een mix van gecontroleerde beheersbaarheid maar waarbij de drone sneller reageert op stuurbewegingen.
▷ Uiteindelijk zul je de stap naar de expert mode (rode LED) kunnen maken. Deze mode geeft volledige vrijheid van snelle en felle vliegmaneuvers die je als ervaren vlieger vraagt van een RC Quadrocopter.

Highlights & details

» Sterke motoren (DC) met een lange levensduur
» Robuuste behuizing
» In beginner mode ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar
» Veiligheidsuitschakeling van motoren bij een geblokkeerde rotor
» Verwisselbare motoren
» Status-LED: ontvangst afstandsbediening, vliegmode en batterijstatus
» 433 MHz afstandsbediening
» 7,4 Li-poly vliegaccu 350 mAh
» USB-oplader voor het laden van de vliegaccu
» Reikwijdte van de afstandsbediening ongeveer 40 meter

Geschikt als Sinterklaas-cadeau, voor 5 december in huis!


.

Bij Priceattack maar€ 69.95
Vergelijk prijzen van Drone Quadrocopter RC op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Drone Quadrocopter RC op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar