We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Draadloos opslagmedium en Wireless extender

Dagaanbieding Draadloos opslagmedium en Wireless extender
Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan nujij Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan technorati Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan myspace Voeg 'Draadloos opslagmedium en Wireless extender met euro korting!' aan Facebook
Hoe irritant is de beperking van bijvoorbeeld je iPhone of Google Nexus in de opslagruimte. Mateloos irritant voor ons in elk geval. Als je veel onderweg bent en veel muziek en films wilt meenemen kom je altijd geheugen te kort en dat kun je niet bijprikken door middel van een SD kaartje. Gelukkig hebben wij de Sharingbox. Dit is een draadloos opslagmedium met een oplaadfunctie en hij fungeert als WiFi-accespoint wanneer je hem bedraad aansluit met een ethernetkabel. Hiermee slaan we dus niet twee, maar zelfs 3 vliegen in één klap. Als eerst de altijd te korte batterijduur, daarnaast kunnen we extra opslag creëren en vanaf daar streamen naar ons mobiele device en natuurlijk je accespoint! Het maakt niet uit of dit nu een tablet, smartphone of zelfs laptop is. De Sharingbox met zijn ingebouwde 2900mAh accu, optie om een 128GB SDHC in te steken en WiFi is perfect voor mediaverslinders op pad. Doe jezelf een plezier en zit nooit meer met een lege accu of te weinig films in het OV en neem altijd deze Sharingbox mee. .

Vergelijk prijzen van Draadloos opslagmedium en Wireless extender op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Draadloos opslagmedium en Wireless extender op Prijsvergelijkers.com