We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Dominion – In naam van de koning

Dagaanbieding Dominion – In naam van de koning
Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan nujij Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan technorati Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan myspace Voeg 'Dominion – In naam van de koning met euro korting!' aan Facebook
Je bent tot koning gekroond van een prachtig klein land met glooiende heuvels, kronkelende rivieren en vruchtbare landerijen. Het leven zou zo mooi kunnen zijn, maar helaas zijn er geschillen met omliggende staten. Verschillende vorsten proberen ten koste van elkaar hun koninkrijk uit te breiden! In dit spel stel je een stapel kaarten samen die je koninkrijk voorstelt. In deze stapel bevind zich je geld, de te behalen overwinningspunten en de acties die je kunt uitvoeren. Iedere speler begint met een paar koperstukken en drie landgoederen. Dat zal in de loop van het spel veranderen. Uitgestrekte, door onderdanen bevolkte provincies, prachtige gebouwen en koffers vol goud zullen je deel zijn als je dit spel slim speelt. Het uiteindelijke doel is om het grootste koninkrijk te veroveren. Dat wordt aan het einde van het spel in overwinningspunten gemeten. .

Vergelijk prijzen van Dominion – In naam van de koning op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Dominion – In naam van de koning op Prijsvergelijkers.com