We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van

Domaine de L’Ile Saint-Pierre

Dagaanbieding
Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan nujij Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan technorati Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan myspace Voeg 'Domaine de L’Ile Saint-Pierre met 1.45 euro korting!' aan Facebook
Op zijn eiland in de monding van de Rhône, bijna-Hollands voorzien van dijken en schapen, maakt Patrick Henry, na een carriere als bankdirecteur, zijn natuurzuivere wijnen. Op het Domaine de l'Ile St Pierre zijn de beroemde bordeauxdruiven aangeplant - maar gelukkig hebben ze hier geen pretenties. De wijn heeft de klasse van bordeaux met het levenslustige karakter van Zuid-Frankrijk..
In de winkel voor € 7.25Bij maar€ 5.80
Vergelijk prijzen van Domaine de L’Ile Saint-Pierre op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Domaine de L’Ile Saint-Pierre op Prijsvergelijkers.com