We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Döner grill voor thuis

Dagaanbieding Döner grill voor thuis
Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan nujij Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan technorati Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan myspace Voeg 'Döner grill voor thuis met euro korting!' aan Facebook

Deze gadget doet ons het water spreekwoordelijk in de mond lopen. Een mooi gebraden kippetje, mixed grill of verse shoarma om de lente mee af te trappen?

Geen zin om in de rij te staan bij de plaatselijke bateriënkoning anex snackbar? Binnenkort een verjaardag en wil je echt iets bijzonders op tafel zetten? De dönergrill voor thuis. Dit wil jij. 

De grill draait met gemak tot 2,5 kilo döner- of gyrosvlees rustig voor je gaar. Gezond met kip, traditioneel met kalf of halal met lam, hoe jouw bordje/broodje er uit komt te zien bepaal je vanaf nu helemaal zelf.  

Niet alleen döner: met zijn 1500 Watt heeft de grill genoeg vermogen om een constante warmtebron te zijn voor meerdere soorten vlees. Met de meegeleverde spiezen kun je ook perfect een kippetje, haantje, shaslick of vegetarische prikker bereiden.  

Een kookgadget voor echte mannen - of fijne vrouwen - dus! Makkelijk op te bouwen, af te breken en schoon te maken. Alle onderdelen die met het vlees in contact komen zijn vaatwasserbestending en gemaakt van roestvrij staal.

» Maten: (Ø x H): 22,5 x 31,2 cm
» Ruimte en vermogen voor ca. 2,5 kg vlees
» Power: 1500 Watt
» Wordt geleverd inclusief: vetopvangschaal, 6 spiezen en Duitse handleiding

Schijt aan Sonja! Dit wil jij.

 

.

Bij Priceattack maar€ 49.95
Vergelijk prijzen van Döner grill voor thuis op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Döner grill voor thuis op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar