We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger

Dagaanbieding Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger
Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan nujij Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan technorati Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan myspace Voeg 'Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger met euro korting!' aan Facebook
Daar is hij dan, je hebt hem vast niet aan horen komen want met deze Dirt Devil EQU Silence MC M5083 maak je geruisloos je gehele huis schoon. Van stof tot dierenharen, niets weerstaat de stille kracht die in deze machine loert. De stofzuiger is zo stil wegens de speciale geluiddempende behuizing, het maximum aan geluidsproductie van deze stofzuiger is maar 76 dB. Voor de mannen die claimen dat zij niet “kunnen” stofzuigen komt met deze machine ook een einde aan die smoes. De stofzuiger heeft namelijk een aantal LED lampjes die je precies vertellen hoe vol de stofzuiger nu is en wanneer hij dus geleegd moet worden. Door de multicycloon technologie verliest hij nooit zijn zuigkracht. Ook behoren verstoppingen tot het verleden. De multicycloon technologie zorgt er namelijk voor dat de opgezogen lucht met stofdeeltjes netjes naar de stofcontainer (dus geen ‘zak’) verdwijnt. Het krachtige centrifugale systeem zorgt ervoor dat het grove vuil van de lucht gescheiden wordt. Zo kan de Dirt Devil altijd fris door het HEPA13 filter ademenen stoot hij alleen frisse en tot wel 99,95% schone lucht uit. Dat is bij de meeste stofzuigers wel een ander verhaal… Ideaal dus wanneer je last hebt van een stofallergie! Naast al die stilte en fenomenale zuigkracht krijg je ook nog eens een paar extraatjes bij deze deal. In het pakket zitten namelijk de Dirt Devil Fello en de Dirt Devil Fellino én speciaal voor iBOOD zit er in dit pakket ook nog een parketborstel. De Dirt Devil Fello en Fellino zijn ook echte huisdierenvrienden, althans ze zijn meer jou vrienden wanneer je huisdieren hebt. De Fello rolt met het grootste gemak over tapijt en vloerbedekking. De Fellino is ideaal voor kleinere stoffen objecten, denk aan je kattenmand, het hondenkussen of de bank. De speciale zuigmond is perfect voor het opzuigen van dierenharen. De interne, ronddraaiende borstels maken de haren los, waarna het aan de zuigkracht van jouw stofzuiger is om de haren definitief tot de stofbak te verwijzen. De parketborstel perfect voor gladde vloeren als laminaat en parket, je maakt gemakkelijk de hele vloer schoon zonder dat je deze beschadigt. Kortom, doe jezelf, je vriendin/vrouw en je huisdier een plezier. Pak mee die stofzuiger en zorg ervoor dat jouw huis er altijd pico bello uitziet! .

Vergelijk prijzen van Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Dirt Devil high efficiency multicycloon stofzuiger op Prijsvergelijkers.com