We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER

Dagaanbieding DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER
Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER met 90.00 euro korting!' aan Facebook
Ze heten niet voor niets Dirt Devils: deze 2500 Watt motor maakt korte metten met alles dat hij voor stof aanziet. Wilt u niet dat het in zijn ingewanden verdwijnt, zorg dan dat het uit de weg geruimd is. Maar ondanks zijn krachtigheid is het geen log monster. Hij weegt weinig en hij kan 360° om zijn eigen as draaien. Maximaal wendbaar dus en dat is fijn tussen de meubels door, en een groot verschil met de logge en slecht uitgevoerde modellen van de concurrentie.
.
.
Het betere ontwerp
.
Nog zo’n design voordeel: deze stofzuiger heeft geen zak waar alles in opgevangen wordt maar een bak. Kwestie van boven de afvalbak houden en op een knop drukken, komt alles er zo uit gevallen. Kunt u meteen weer verder. Kuchend van de stof een zak verplaatsen is nooit meer nodig, om van tripjes her en der op zoek naar zakken van uw merk en typenummer niet te spreken.
.
.
Welke vloer dan ook
.
De Dirt Devil Centec wordt geleverd met borstels voor ieder vloeroppervlak. Van hoogpolig tapijt tot strakke parketvloer. Zijn staart rolt hij netjes op met het ingebouwde kabel oprolsysteem en om hem uit de weg van kleine teentjes in sokken te houden als hij even niet gebruikt wordt, heeft hij een parkeerstand. Geschikt voor ieder huishouden. En ook voor iedere portemonnee, want u koopt hem hier voor veel minder.
.
.In de bijverkoop
.Voor al onze klanten bieden wij vandaag de super handige Dirt Devil Car Clean Set in de bijverkoop en los in de Membershop aan. Deze set bestaat uit een lang flexibel opzetstuk voor lastig bereikbare plekken, een microfiber handschoenen voor stof, een vilten opzetstuk voor vlakken die kunnen krassen, een borstel opzetstuk voor stof, een mini-Turbo borstel Fellino voor haren, van zowel mensen als dieren en een plat opzetstuk voor grotere oppervlakken. Eigenlijk een onmisbaar setje voor de mensen die hun auto graag schoon houden. En zoals u bij 1DayFly.com gewent bent, ook weer voor een bijzonder scherp prijsje.
.

.
.
.
.
.DIRT DEVIL CENTEC Commercial (erg grappig)

.
.
.Kijk hier voor meer informatie en (detail) foto's.
.
.Tot morgen!


Technische details Dirt Devil Centec : 
.

.Artikelnummer M2828-0
.360 graden draaibaar
.Garantie (in jaren) : 2 jaar
.Inhoud (in liters) : 1,5
.Kleur : Rood Metallic
.Snoerlengte : 5 meter
.
.Stofzuiger eigenschappen :
.
Voor harde vloeren
.Voor zachte vloerbedekking
.Zonder zakken
.Vermogen : 2500 Watt
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.Bijverkoop :
.
.

.
.

In de winkel voor € 149.95Bij 1 DAY FLY maar€ 59.95
Vergelijk prijzen van DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van DIRT DEVIL 2500W ZAKLOZE STOFZUIGER op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar