We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Actiespullen.nl

Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting

Dagaanbieding Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting
Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting met 20.00 euro korting!' aan Facebook
Vandaag hebben wij een digitale personenweegschaal van het merk Inventum in de dagaanbieding. Deze weegschaal meet naast uw gewicht ook uw Body Fat Index: hij geeft het vet-, vocht- en spiermassapercentage in uw lichaam aan in 0,1%?. Daarnaast geeft hij de benodigde hoeveelheid calorie├źn aan voor een optimale gewichtscontrole. Meer eigenschappen: Tracker systeemAanduiding per 100 gramGeheugen voor 10 gebruikersMeet botmassa per 100 gramSportersmodus in te stellen op 5 niveausGehard glazen weegplateau, afmeting 28 x 28 cmLCD display, afmeting 16 x 4 cm, gelijktijdige aanduiding van alle gegevensInclusief 3 verwisselbare AAA alkaline batterijen Alleen bij uw favoriete dagaanbieding, welke altijd gratis verzonden wordt in Nederland. #123Dagaanbieding van #Actiespullen via twitter of like ons op facebook voor speciale acties en extra kortingen. Uw korting is ons product!.
In de winkel voor € 59.99Bij Actiespullen.nl maar€ 39.99
Vergelijk prijzen van Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Digitale weegschaal met vet- vocht- en spiermeting op Prijsvergelijkers.com