We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gaveactie.nl

Digitale Koffer weger

Dagaanbieding Digitale Koffer weger
Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Digitale Koffer weger met 24.00 euro korting!' aan Facebook
Het zijn niet echte hoogdagen voor de luchtvaartmaatschappijen, en zij hebben besloten om iets terug te verdienen van de hoge onkosten die ze hebben. Vliegreizen zijn al stresserend genoeg. Het idee van een goedkope vlucht kan wel eens keren als je bij de incheckbalie staat. Daar blijkt dat je koffer te zwaar is. Vervolgens moet je veel te veel betalen voor die ene kilo die je teveel in je bagage hebt. Ook voor de terugreis is dit een zeer handig gadget, vaak vind je niet direct een manier om uw bagage te wegen. Nu kan je je inkopen in het buitenland zéér efficiënt maximaliseren. Met de digitale koffer weger kun je tot een gewicht van 40 kg wegen. Hang uw koffer aan het gadget, wacht op de pieptoon, en lees het gewicht. Het heeft een compacte grootte in een eenvoudige uitvoering met een sterke band om de bagage aan te hangen, zonder haken..
In de winkel voor € 29.95Bij Gaveactie.nl maar€ 5.95




Vergelijk prijzen van Digitale Koffer weger op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Digitale Koffer weger op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Gaveactie.nl
  SMS
_
naar