We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van SuperDagDeal

Digitale fotolijst

Dagaanbieding Digitale fotolijst
Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Digitale fotolijst met 120.00 euro korting!' aan Facebook
Vakantiefoto’s zijn pas echt leuk als je ze kunt delen met familie en vrienden! Met de SuperDagDeal van vandaag hoef je geen selectie meer te maken: bekijk al je leuke vakantieherinneringen op deze 8 inch digitale fotolijst! De fotolijst heeft een resolutie van 800x600 pixels en dankzij de handige usb 2.0-verbinding kun je op een snelle en veilige manier foto’s en films overbrengen van je pc naar je digitale fotolijst. Bovendien kun je dankzij de MWA-/mp3-ondersteuning naar je favoriete muziek luisteren en een diashow van foto’s bekijken. Op=Op!.Als de laatste is verkocht komt er een nieuwe aanbieding beschikbaar. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt, dus bestel nu veilig, gemakkelijk en snel!.
In de winkel voor € 149.95Bij SuperDagDeal maar€ 29.95




Vergelijk prijzen van Digitale fotolijst op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Digitale fotolijst op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van SuperDagDeal
  SMS
_
naar