We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Waat

Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick!

Dagaanbieding Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick!
Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan nujij Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan technorati Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan myspace Voeg 'Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! met 69.96 euro korting!' aan Facebook
De digitale fotolijst heeft een prachtig 8″ beeldscherm waarop je foto’s vlijmscherp te zien zijn. Een superleuke gadget voor in de huiskamer, hiermee raak je nooit uitgekeken! De foto’s komen er geweldig uit met een resolutie van 800 x 600 pixels!.
In de winkel voor € 149.95Bij Waat maar€ 79.99
Vergelijk prijzen van Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Digitale fotolijst met GRATIS Usb-stick! op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Waat
  SMS
_
naar