We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt!

Dagaanbieding Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt!
Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! met 25.00 euro korting!' aan Facebook
Ontdoe uw lichaam van gif- en afvalstoffen op een simpele manier met Kinoki Detox voetpleisters. Leuk cadeau voor onder de boom!!Vsdeal zegt: Ontdek de kracht van Detox Voetpleisters!r!Eén keer in de zoveel tijd is het goed om uw lichaam te ontgiften, of ‘detoxen’ zoals we dat tegenwoordig noemen. Hierdoor worden de darmen, nieren en lever ontdaan van afval- en gifstoffen die schadelijk zijn voor het lichaam. Vaak gebeurt dit door het volgen van speciale diëten en het innemen van vieze drankjes. Niet bepaald een pretje! Maar gelukkig is er nu ook een manier om afvalstoffen te bestrijden zonder nare diëten en onsmakelijke drankjes, namelijk door middel van Kinoki Detox voetpleisters!Detoxen via de voetenDe naam zegt al genoeg, de Kinoki Detox voetpleisters worden gewoon onder de voet geplakt en doen van daaruit hun werk. Klinkt dit raar? Nou, zo raar is het helemaal niet. De voetzool is namelijk de plaats waar de meeste zenuwbanen samenkomen. En volgens de natuurgeneeskunde staan deze zenuwbanen weer in contact met alle organen en lichaamsdelen. Deze innovatieve methode is dan ook gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde, zoals acupunctuur en voetreflexologie. De pleisters verwijderen niet alleen alle afvalstoffen uit uw lichaam, maar voeren ook zware metalen af!Voordelen:Een vijfdaagse kuur met de Kinoki Detox voetpleisters (10 stuks) zorgt voor een flinke energieboost, zowel mentaal als fysiek! Het gebruik van de pleisters verlicht de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel, bevordert gewichtsverlies, helpt tegen slechte adem, zweetvoeten en onzuiverheden, gaat vermoeidheid tegen en brengt het lichaam in balans. Het gebruik is zeer gemakkelijk en het effect is direct merkbaar. ‘s Avonds plaatst u de pleisters onder uw voeten. De volgende ochtend verwijdert u de pleisters en ziet u een zwartverkleuring door de gifstoffen die zij hebben opgenomen. De kleur wordt lichter na een aantal dagen ontgiften.Uitgelicht• Brengt uw lichaam weer in balans met Kinoki Detox voetpleisters!• Verlicht de spijsvertering en voorkomt een opgeblazen gevoel• Bevordert gewichtsverlies• Helpt tegen slechte adem, zweetvoeten en onzuiverheden• Gaat vermoeidheid tegen.
In de winkel voor € 29.95Bij VSdeal.com maar€ 4.95
Vergelijk prijzen van Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Detox Voetpleisters Natuurlijk ontgiften terwijl je slaapt! op Prijsvergelijkers.com