We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van BuyThisToday.nl

Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending.

Dagaanbieding Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending.
Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan nujij Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan technorati Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan myspace Voeg 'Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. met 16.69 euro korting!' aan Facebook
Vandaag bij ons als dagaanbieding een schitterende thermoskan om uw koffie of thee heet te houden of uw limonades koel. Uitgevoerd in zwart en goud, een schitterende combinatie, deze thermoskan is een sieraad in uw keuken of op de tafel.De thermoskan is van Bama, type RCG-16 en is gemaakt van gespoten RVS en kunststof. De inhoud is 1,6 liter en hij heeft een grote vul opening. In de schroefdop is een drukknop geïntegreerd om de thermoskan te openen en te sluiten. Dit is een mooie design thermoskan die u voor deze prijs echt niet aan u neus voorbij kan laten gaan. Alleen vandaag voor slechts € 18,95 en gratis verzending (NL en BE)..
In de winkel voor € 35.64Bij BuyThisToday.nl maar€ 18.95




Vergelijk prijzen van Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Design thermoskan, zwart met goud. GRATIS verzending. op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van BuyThisToday.nl
  SMS
_
naar