We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van One Day Only

Design tafellamp

Dagaanbieding Design tafellamp
Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Design tafellamp met 96.00 euro korting!' aan Facebook
De Drop 4 is een witte kunststof (PE) lamp in de vorm van een druppel die prettig difuus licht geeft. De lamp komt uit de succesvolle design serie LIQUID LIGHTS van het bekende ontwerpersduo Constantin Wortmann en Benjamin Hopf, jarenlang samenwerkend onder de naam Büro für Form. Zij ontwierpen hiernaast ook de DNA serie, de Birdie Nam Nam tafellamp en de beruchte glimlach-op-je-gezicht-toverende Spacewalker hanglamp van 140cm. Hun filosofie is dan ook om licht te ontwerpen om speels te genieten... Beschaafd zeker! Doch nooit elitair! De lamp is 40 cm hoog en heeft een diameter van 18 cm 1 x e27 40 watt met snoerdimmer Alleen vandaag met 38% korting te bestellen bij OneDayForHer!.
In de winkel voor € 255.00Bij One Day Only maar€ 159.00
Vergelijk prijzen van Design tafellamp op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Design tafellamp op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van One Day Only
  SMS
_
naar