We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Denon over-ear koptelefoon

Dagaanbieding Denon over-ear koptelefoon
Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan nujij Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan technorati Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan myspace Voeg 'Denon over-ear koptelefoon met euro korting!' aan Facebook
De Urban Raver™ over-ear hoofdtelefoon van Denon is voorzien van 40-mm drivers die vakkundig zijn afgesteld om een hoogwaardig basgeluid te bewerkstelligen. Met het bedieningswieltje, waarvoor Denon octrooi heeft aangevraagd, kunnen de Apple® iPod®, iPhone® en iPad™ gemakkelijk worden bediend, terwijl met de geïntegreerde microfoon op de oorschelp kristalheldere telefoongesprekken kunnen worden gevoerd zonder eerst op zoek te hoeven gaan naar de in-line afstandsbediening. De vijfhoekige oorkussens met traagschuim van Denon, waarvoor ook octrooi is aangevraagd, de verstelbare hoofdband en het oorschelpontwerp met kogelgewricht (dat 360 graden in de rondte kan draaien) zorgen voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort om lang naar muziek te kunnen luisteren. Je kunt je luistergenot nog verhogen door de Denon Club-app te downloaden. Deze app is verkrijgbaar voor Apple® iPhone®, iPad™ en Android®-smartphones. De Urban Raver hoofdtelefoon is uitgerust met een bedieningswieltje, waarop Denon octrooi heeft aangevraagd, op het oor. Dit bedieningswieltje staat garant voor eenvoudige bediening van je Apple® iPhone®, iPod®, of iPad™. De in-line microfoon levert daarnaast een kristalheldere weergave van telefoongesprekken en stemgeluid. Het bedieningswieltje bootst de werking van een conventionele draaiknop na. Om het volume te verhogen, draai je het rechterwieltje simpelweg rechtsom. Wil je het volume verlagen? Dan draai je het rechterwieltje linksom. Druk in het midden van het bedieningswieltje om de muziek te pauzeren of een telefoontje te beantwoorden. .





Vergelijk prijzen van Denon over-ear koptelefoon op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Denon over-ear koptelefoon op Prijsvergelijkers.com